Kvar i nått jag lämnat.

Springa, skrika, skratta, gråta.. Jag vet inte vad min känslor säger. Just nu så är det lite uppochner. Jag fick droppen i veckan med min hyresvärd och sa idag upp min lägenhet. Så nu räknas dagarna på barnhemsgatan ner, 3 månader har jag kvar här sen blir det att flytta under ett nytt tak. Jag trivs bra i lägenheten så det känns lite vemodigt men jag orkar inte med tjafset och problemen längre, nu får det vara nog.

Ska snart ta mig neråt stan och käka nått för att sedan börja jobba kl 17 på harrys. Både Riva och Bk är stängt ikväll så det är bara vi som har öppet. Hoppas på en lugn kväll så att vi kan gå av tidigt och fira valborg som alla andra ;).



Bilder från Kryssningen med Harrys.


Cruises.

"You spinn my head right round, right round" - ungefär så känner jag mig just nu fast man får ändra om you till life. Jag hänger inte riktigt med, den här helgen har varit grymt rolig samtidigt som jag aldrig trodde den skulle ta slut. Veckoslutet började med jobb, fredagen på harrys och lördagen på Dahlbergs och kvällen/natten på Riva. Lönehelg och det märktes kan jag lova. Stort pådrag och när man stämplade ut kl 4 på söndagmorgonen så var man helt slut. Dra hem och sova, kl nio ringer klockan. Upp och duscha och packa väskan. På bussfjärrcentralen mötte jag upp resten av Harrys personal. Buss till Sthlm och en natt på Birka Cruises, Ålandsfärja. Jag delade hytt med Mikaela, Jennifer och Eve. Det blev en riktigt rolig kväll med mycket mat, dryck och skratt. Småtimmarna spenderades en hel del på dansgolvet med Pia. Frukostbuffé drog vi oss upp till på morgonkvisten för att sedan gå och sova igen i hytten. Shopping på taxfree, Baileyscoffee och solning på deck. En riktigt bra avslutning på en lång helg.

Imorgon är jag ledig och ska njuta till tusen. Fullbokad såklart men med bara härliga dejter. Mikaela vid lunch. Erica på eftermiddagen och eventuellt Sagateatern på kvällen och se Daniel och Bella do their thing :). Det kan bli en riktigt bra vecka det här ! Snart bär det av till Rumänien också, ska bli så underbart att komma iväg ett litet tag. Bara en natt ifrån linköping på kryssningen var underbart. Jag känner mig lite instängd här så en resa är välbehövligt!

Bilder från kryssningen kommer, jag måste sno dem från mina kära kollegor först som lekte fotografer.

Sweet dreams.


A night of our lifes.





Om hösten hittar hit igen
Då håller vi ihop min vän
Ja då lever vi för sommaren


~Melissa Horn~


Emma fyllde 20. Detta firade vi ! Med trevligt sällskap, god mat och dryck hemma hos födelsedagskvinnan i lördags. Jag låter bilderna tala för sig själv och vill tacka värdinnan för en underbar kväll. Den avslutades på Sliver och Harrys. Mycket dans och goda drinkar. :)



Man in the mirror.



Take a look at yourself and make a change.

Sunshine sunshine, våren är verkligen äntligen här. Utanför mitt vardagsrumsfönser har jag massa små blå blommor som tittar fram. Jättefint att vakna och dra upp rullgardinen och mötas av sol och grönska. Man kan inte bli på annat än bra humör, perfekt start på dagen.


Show me that you are the one.

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

~ Lasse W ~


Jag börjar bli riktigt kluven, jag har varit i Linköping i 5 månader sen jag kom hem från Barcelona. I mina planer så har jag ju tänkt vara kvar här till i alla fall mitten på hösten. Nu börjar det kännas långt. Jag trivs i det jag gör men nu när det börjar bli lite varmare så tänker jag på hur underbart det skulle vara att ge sig iväg nu. Försvinna till nån strand nånstans. Se saker, uppleva nya saker. Jag börjar känna mig lite rastlös här. Rastlös är fel ord för det, lite uttråkad kanske. Nått måste hända.
Men för att göra någonting måste jag veta vad jag vill göra, vad som är rätt. Stockholm börjar locka lite, det är ju där jag antagligen kommer plugga sen. Ska man plugga till hösten trots allt ? Nej det känns lite förhastat.

Så vad ska man göra, jag måste ha lite framförhållning eftersom jag har lägenheten att tänka på.
I need a change, just don't know what.


In the sun

And I am back.. bloggnistan är åter funnen, fingrarna är åter ivriga, tankarna är åter spunna - ja eller nått sånt. Jag har haft en liten svacka i skrivandet, inte för att jag inte har haft nått att skriva, mycket som har hänt senaste tiden. Jag har bara inte känt en skrivlust..

Det är mycket tankar i mitt huvud just nu. Hur framtiden ser ut, vad jag håller på med just nu, varför jag gör det, vad det är jag vill..
Jag försöker inte rykas med i vad alla andra gör, utan känna efter vad som är rätt för mig. Vad som får mig att utvecklas och vad som är det viktigaste för mig. Det är mitt liv, det är mina val och mitt ansvar. Det är bara jag som kan ta mina beslut, vissa större än andra men alla viktiga avgöranden för vem jag är som person. Hur man agerar i vissa lägen, vad man tycker och tänker och visar. Jag hoppas att jag uppfattas som en bra person, och jag tror att de flesta ser mig så. Många skyller sina handlingar på olika saker, att man är ung, att man inte vet bättre, att man borde vara på ett visst sätt i våran ålder. Om man säger så tycker jag att man försöker gömma sig. Man vågar inte riktigt ta ansvar för sina handlingar så det är lättare att skylla ifrån sig, samtidigt som man är tillräckligt gammal för att arbeta, handla alkohol, bo själv med allt vad det innebär med betalning av räkningar, sköta sitt hushåll och ekonomi. Det går inte riktigt ihop sig för mig där, jag förstår inte hur man kan sätta sig själv i såna olika kategorier där man i ena är vuxen men i andra är för ung för att behöva ta moraliskt ansvar.
Man ska göra misstag, det är så man lär sig. Ingen kan veta allt och göra allt rätt första gången, det är omöjligt. Jag har mycket som jag ångrar men som jag har lärt mig sjukt mycket av. Jag hoppas att jag framöver gör rätt val för mig, jag vill fortsätta utvecklas, växa och hitta rätt.

Jag är ung, jag älskar att dansa, jag älskar att gå en promenad i vårsolen med musik i öronen och mest av allt älskar jag att bara ligga på min säng och sätta på en bra låt, höja volymen och bara ligga och lyssna, tänka men mest bara slappna av. När jag var mindre och var ute och gick så har jag inte minnet av att jag tänkte så mycket på naturen. Jag var ute och gick, that was it. Grubblade på saker och tänkte inte så mycket på omgivningen. Det är så jag minns det, det kanske inte var så men nu känns det annorlunda. Mognadsgrej, inte vet jag. Men jag uppskattar omgivningen så mycket mer. Jag gick till malmslätt i vårsolen idag. Jag lät solen värma ansiktet och bara gick och log. La märke till blommorna i diket längs cykelvägen, hur vackert det var. Allting. Antagligen så tänkte jag på det här lika mycket förr, bara att det har varit en sån lång och kall vinter att det känns som man upplever allt för första gången igen. Man hade glömt hur vårsolen kändes, hur vackert och lätt allting helt plötsligt känns. Jag fylldes av våren idag och den känslan flyter jag vidare på. Det är underbart.




You say you wander your own land
But when I think about it
I don't see how you can
You're aching, you're breaking
And I can see the pain in your eyes
Says everybody's changing
And I don't know why

So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing
And I don't feel the same

You're gone from here
And soon you will disappear
Fading into beautiful light
Cause everybody's changing
And I don't feel right

So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing
And I don't feel the same

So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing
And I don't feel the same


Where'd you go.





What to write, what to say, what to feel.. ?

10e april idag. 1/3 av april har redan gått. Det är skönt samtidigt som det stressar mig att tiden går så fort. Jag får inte riktigt grepp om den, den bara flyger iväg. Det blir mer och mer tider på Caféet nu. Det kommer bli en hektisk sommar. Jag ska jobba dubbelt, caféet och harrys/riva så kommer bli tufft men jag kommer nog klara det bra.

Jag har varit väldigt trött senaste tiden, sömnbrist I guess. Idag har jag sovit ut. Jobbade på Harrys igår 16-23.40 sen lite kvarhäng på sliver. Somna vid tvåtiden och gick upp halv tolv. 9,5 timmar borde jag väl klara mig på :). Nu ska jag ge mig ner till gymmet, träna hårt och avsluta med solning och bastu. Hem och ta det lugnt, kanske köra lite spa med ansiktsmask och hårinpackning när vi ändå är igång. Käka, och sen till Riva för en helkväll. 19-04. Idag ska jag vara så energirik, ingen mer trötthet.

Laters.


Bad update.

Ojoj längesen jag skrev. Hinner inte riktigt nu heller. Jobbat på Dahlbergs och nu ska jag iväg till Daniel för lite mys med han och kaj sedan träffa sis och gå på bio vid halv tio. Love life :)



Jag och Sis på tåget mot Hoffmaestro & Chraa, Flygeln Norrköping.
Bilder och update om kvällen kommer.

Citat från Sara.

"Every day brings a chance for you to draw in a breath, kick off your shoes, and dance."

Höj volymen och dansa till den här låten.


RSS 2.0