Hösttider




Lunch på Hälsofreak med sis igår, eller ja i förrgår om man räknar med att klockan är efter tolv. Det blev lunch där idag (igår) igen, denna gång med Sandra och Emmy. Tove och Emma hade samma plan som vi och det blev ett långbord med trevliga töser. Livet är allt bra, underbara vänner och underbara livsplaner. Nu kör vi, all in. Blir eventuellt en liten sistaminuten i slutet på oktober med Emmy och Sandra. Skulle vara så härligt att få känna lite sol igen innan vintermörkret kryper på. Hoppas på detta!

Jag stötte på Sara på ågatan, hon påväg hemåt och jag hade precis larmat och låst Riva. Blev en liten tur hem till mig för lite update och prat. Blev djupsnack, ärlighet till tusen och lite tårar. Vi två har nått speciellt och tacksam för vår vänskap. Tillsammans klarar vi allt :)

Nu är det sängdags, godnattens !


Over and over again




Kiss me out of the bearded barley
Nightly, beside the green, green grass
Swing, swing, swing the spinning step
You wear those shoes and I will wear that dress.

Oh, kiss me beneath the milky twilight
Lead me out on the moonlit floor
Lift your open hand
Strike up the band and make the fireflies dance
Silver moon's sparkling
So kiss me


~ Sixpence None The Richer ~


Äntligen söndag. Otroligt efterlängtat. Det har varit en hektiskt helg på jobbet. Sprungit, slitit, kämpat - sena kvällar både fredag och lördag med utstämpling kl 4. Men vi har kämpat och tillsammans klarade vi det. Extremt mycket folk ute denna lönehelg i september. Söndag och det har varit en härlig dag. Först åt jag lunch med Thure, han och kron åker till peking på onsdag. Ska vara borta till februari-mars. Helt otrolig resa kommer de ha, var tråkigt att säga hejdå men trevlig lunchstund!
Träffade senare Sandra, kollade in squashcenter på deras öppet hus. Deras gym ligger ju i min källare så det är ju verkligen nära om man säger så. Men jag tror jag skulle tröttna på att bara köra crosstrainer och löpband, och styrkemaskiner. Jag behöver köra pass också för att hitta motivationen till att köra.
Vi satte oss på Linds för en fikastund. Mycket uppdatering. Mot Friskgymmet för träning men när vi kom dit så insåg vi att de stängde 30 min senare så blev att hoppa över träningen och sätta oss på Espressohouse för en fortsatt fika. Ett par timmar spenderades där med gott kaffe och chailatte. Tog cykeln till hejdegården och hem till Daniel. Film med Daniel och Eve :). Perfekt slut på veckan.

Imorgon är det måndag. LEDIG DAG! Ska träna med Sandra och Sofia, effektivitet på hög nivå!



Seen it all before

Riktigt bra dag idag. Sov länge, missade därmed det planerade träningspasset på förmiddagen men en trött Sanna behövde sova ut. Det blev att gå upp runt 12 snåret, äta lite frukost, duschen och sedan bege mig mot Riva. Ledningsmöte. Det var ett ganska kort möte idag så satt kvar en stund med en god kopp kaffe och prata med arbetskollegor :). Träffade sedan Sara och de kommande norwegian girls - Anna, Maria och Jenny. De åker till Norge på torsdag och ska jobba på en restaurang på en skidort. Så glad för deras skull att de har fått det här erbjudandet och att de kan åka allihop tillsammans. Tror det kommer bli kanon. Känns lite trist för oss som är kvar i Linkan dock, det är höst och fler och fler börjar försvinna iväg på olika äventyr, plugg, resor, jobb. Lite varstans. Linkan blir både mörkare och tommare..
 Vi hade en mysig fikastund på George's, Emma kom senare och gjorde oss sällskap. Hon och jag avslutade fikan själva senare med varsin smoothie. Lite kvalitétstid :)

Hemåt för att hämta lite grejer och sedan träffa Emmy. Ett gott glas vin på Riva först och sedan mysig bio! Jag har sett framemot bio länge nu, hösten ger såna känslor. Jag förknippar höst med bio, perfekt för en tisdagkväll :). Blev "I rymden finns inga känslor", riktigt bra film! Jag och Emmy skrattade ordentligt flera ggr. Sevärd film, tål att rekommenderas;).

Imorn väntar träning och stan med Sandra. Sedan jobb på Riva. Riktigt bra vecka :)

Go ahead baby,
run away again.
Growing tired of chasing you.
I know you only have time,
to love me.
You've got nothing better to do.

Who's bold enough to believe?
Even love or war..
Both just leave you busted,
and broken down.
Wanting more..

Baby, i've seen it all before.
Know that i've seen it all before.
Know that i've seen it all before.
I aint gonna be your fool any more.

I can hear my heart pounding,
oh but i can't decide.
Stuck between the depths of my fears,
and peaks of my pride...


For the first time

Minnen kan förtära samtidigt som de kan stärka. Det är sinnesstämningen man är i just den stunden som avgör hur man upplever minnet som framkallas av olika kort eller låtar, eller vad som helst som man har som koppling till just det minnet. Ikväll känner jag mig nostalgisk. Man tänker tillbaks på senaste åren, vad som har hänt. Ibland känns det som allt går så snabbt och man måste stanna upp och andas, kolla sig omkring och bara tänka till. Vad har man gått igenom, hur har det påverkat en, hur har man utvecklats som person - är det den personen man vill vara eller är det nått man vill ändra på.

Det är när jag börjar tänka bakåt som jag får lite panik och vill skynda framåt. Det är fel, man ska inte försöka springa från saker som hänt, men det blir lätt att man tänker så ändå. Man vill komma framåt, man vill ha förändring, man vill glömma, man vill vara fri. Det som jag måste bli bättre på är att ta vara på nuet, nu har jag det bra. Varför skynda framåt då? Se till vad man trivs med i vardagen, ta vara på det och försöka må så bra som möjligt. Ska försöka sluta tänka så mycket, njuta av nuet. Höst. Deprimerande säger vissa, nya möjligheter säger jag. Möjlighet till nystart.






Trying to make it work but man these times are hard
But we're gunna start by drinking old cheap bottles of wine
Sit talking up all night
Saying things we haven't for a while, a while yeah
We're smiling but we're close to tears
Even after all these years
We just now got the feeling that we're meeting
For the first time


I am not moving




Sunday, veckan har varit bra. Gått bra på jobbet med trevliga gäster och bra stämning. Nu är jag ledig till onsdagkväll. Jag är jättesugen på att gå på bio så det får det bli någon kväll, tisdag kanske :).
Hoppa in i duschen, cykla till malmslätt och rösta med päronen. Äta lite gott och sen träffa Sara för planerar och myskväll! Kan bli bra detta ;)

Love the way you lie

To be or not to be, to blog or shut up. hmm.. Bloggen har legat nere senaste månaderna. Jag har haft en bra sommar, mycket jobb men många fina stunder också. Bästa tiden var mina två veckor på landet. Jag lyckades pricka in min ledighet med värmeböljan i Sverige. Tackar och bockar för det!
Det har varit en händelserik sommar - jag är många erfarenheter rikare på gott och ont. Jag har kommit till mer insikt över vad jag vill göra med mitt liv. Jag trivs jättebra inom serviceyrket. Restaurang och bar ligger mig varmt om hjärtat och jag vet att det kommer vara en del av min framtida "karriär". Ansvarigpositionen på Riva har fått mig att se att om man bara kämpar tillräckligt så klarar man av nästan allt. Man måste bara ge sig tusan på att göra det. Min dröm i nuläget är ett eget hotell. Satsa på en bra hotellrestaurang, cocktailbar, bra avslappningsavdelning med spa. Hur jag ska komma dit det vet jag inte nu. Det jag vet är att jag har en dröm, den ska uppfyllas.
Närmasta året är oklart, det jag vet just nu är att jag trivs. Jag trivs med mitt jobb, jag trivs med mina arbetskollegor, jag trivs med mina vänner, med mitt party&workout crew, med min lägenhet, med mig själv. Sen vad andra tycker det bryr jag mig faktiskt inte om. Jag orkar inte bry mig om personer som bara får mig att må dåligt, då är de inte värda att lägga tid på.

This is me, right now. Deal with it.









RSS 2.0