Mindless.





Stop thinking, start dancing.


Sometimes you forget to breath.

Oj vilken blandad dag. En dag av känslor. Bra och dåliga och förvirrande. Dagen började med minnesstund för Strålis ute i Rappestad. Det är idag ett år sedan han togs ifrån oss. Det är ofattbart än idag och jag kan inte sätta ord på vad som kretsar i mina tankar och känslor. Minnesstunden var väldigt fin och hålldes ute vid graven.
Alla bjöds på fika hos familjen Strålhake efteråt där vi blev kvar ett par timmar. Det var skönt att få sitta och kolla på kort och gemensamt prata minnen. Jag kan bara uttrycka sorg och saknad, jag saknar ord för vad jag känner.

Vila i fred kära vän !



Bilden är tagen av Pia Nilsson.



La Casa de Thunholm.

Hemmakväll med sis. Hon kom hem från jobbet runt halv sju. Laga mat, kycklingwok. Därefter har jag legat i soffan med en filt om mig. Te och äpple. Film. Skön kväll :)

Nu har jag varit hemma i malmslätt sen i tisdags. Så länge har jag aldrig sovit hemma sen jag flyttade ut. Det har varit skönt nu när jag varit sjuk att bara vara här. Inte behöva tänka på att man ska iväg och handla, fixa. Det jag ägnat mig åt som varit mest ansträngade har varit att tvätta. Sovit länge, kollat på film, ätit. Låter som en hälsosam livstil. Nja va. Men är man sjuk så är man och då försvinner vanliga regler som daglig motion. Jag längtar till nästa vecka. Jag är taggad på att sätta igång igen, så är det alltid för mig när jag är sjuk. Jag måste fokusera på nått annars blir jag tokig och det vill jag ju inte. När jag är sjuk fokuserar jag på vad jag ska göra när jag blir frisk. Så nu kommer listan, vad har jag kommit fram till. Det är ju de självklara sakerna främst, de som lätt glömms bort då man prioriterar annat. Jag har gjort det för länge så nu måste grundprioriteringarna tillbaks igen. Såå..

1. Lägga upp matplan, recept.
2. Handla råvaror efter recept.
3. Laga storkok och frysa in matlådor.
4. Köpa starkt rengöringsmedel och köra hårt i lägenheten.
5. Hitta ny lägenhet till Augusti.
6. Köpa dvd.
7. Köpa mobil.
8. Kolla upp mina knän och rehabilitera dem.
9. Sola och bli brun.
10. Sista minuten.
11. Shoppa. ( förtjänar jag efter städningen )
12. Komma till en punkt där jag inte behöver göra listor för att jag är för stressad och utbränd!

Lets go!





Beautiful.


How can I make you see.


No mountain's too high for you to climb
All you have to do is have some climbing faith
No river's too wide for you to make it across
All you have to do is believe it when you pray

And then you will see the morning will come
and everyday will be bright as the sun
All of your fears cast them on me
I just want you to see 

I'll be your cloud up in the sky
I'll be your shoulder when you cry
I hear your voices when you call me
I am your Angel,
And when all hope is gone, I'm here
No matter how far you are, I'm near
It makes no difference who you are
I am your Angel, I'm your Angel.


Juni har precis börjat. Juni. Det är sommar nu. Det som man så länge väntat på, det är här. Nuet. Nått håller mig från att njuta. Jag känner mig pressad. Förvirrad. Ur fokus. Jag har hamnat i en ond cirkel med sjukdomar. Mitt immunförsvar måste få sig en riktig boost om jag ska lyckas ta mig ur det här. Förkyldningar hela tiden, trötthet, muskelvärk, konstant nedsatt. Det är dags för en förändring. En ordentlig en. Jag ska lägga upp en kostplan. Inte för viktminskning utanför immunförsvarförbättring. Kosta vad kosta vill men här ska det ätas bättre. Mer bär, grönsaker, broccoli i mängder. Ska läsa på lite mer om snabblagade rätter. Gå in för att laga matlådor och frysa in. Jag är för dålig på det. Äter ofta en sallad på stan istället. Men inte längre, nu är det noga noga. Alltid matlåda till jobbet, caféet iaf. Promenader. Planera upp min egentid bättre. Nu kör vi. :)

Well, på måndag kör vi. Fortfarande sjuk så kan bara börja planera. Nu ska jag leta maträtter och recept. Nästa vecka ska jag haffa en vän med bil och åka och storhandla. Boosta frysen med nyttigheter. :)

Mår man bra i kropp mår man bra i sinne.
Jag hoppas att det stämmer.


RSS 2.0