Music


Sleepless.

Fy fan. Klockan är 07.48. Det är lördagmorgon och jag har inte sovit någonting i natt. Jag har Linnea från Sthlm som jag bodde med i Barcelona på besök. Vi var ute igår en sväng, tog bara ett glas vin på Pitchers sen dansa på Pitch Black. Kom hem vid klockan två. Låg till sängs för att sova vid tre. Och där låg jag, jag kunde inte somna. Ont i magen och bara tom, kunde inte få ordning på det här med att somna. Så jag låg där timme efter timme medan jag hörde Linnea sussa så gott. När klockan slog sju, då fick jag nog. Gick upp. Tog tempen, 36.8 så ingen feber. Ont i halsen och magen. Jag tror det blir att åka hem till Malmslätt idag, få lite ompysslande av mamma och pappa och bara vila upp mig. Det här går inte.
Det är ljust ute nu, det känns konstigt att det ser ut som om klockan är 11 ute men det märks så väl att klockan bara är åtta när man ser att ingen är inne på facebook eller msn. :P Ensam vaken.

08.05..
Jag borde försöka vända tillbaks dygnet, att jag tar till vana att gå upp tidigt. Det brukar ju nästan hinna bli mörkt igen när jag går upp om dagarna :P. Illa. Uppfriskande att se en blå himmel..

08.06..
uttråkad!!!

08.07..
Letar musik på spotify. Senaste fyndet är Hirasawa - Tusen Bitar.

08.20..
John Mayer.



08.21..
Inser att detta inte håller och att hon får hitta annat att underhålla sig med! Ciao.

I'm gonna miss you!






Avskedsfest för Oskar Ertzgaard. Han reser iväg från oss i 3 månader, upplever Asien och annat trist ;). Nej bara avundsjukan som talar. Du kommer vara saknad i Linkan kära vän.
Ni kan följa hans äventyr på
http://ertzochmackattack.blogg.se/

Förfesten var hos mig, jag hade otur i "fuck the dealer" - drickspel. Och de sista timmarna blev lite dimmiga. Men en mycket rolig förfest hade vi :).
Första i lägenheten, snart måste jag ha min inflyttningsfest också!

Jag var på Riva idag och pratade med Helene. Jag har fått jobbet :D. Jag ska få veta lite mer tider imorgon sen, få hem lite material och plugga på. Menyn och vinlistor. Ska bli kul. Ser fram emot att jobba där. Jag vet att jag kommer lära mig väldigt mycket och det är en otrolig chans att få in foten nånstans. Ha på cvt att jag jobbat både med servering och bakom baren. Kommer bli great!

Imorgon börjar även mitt nya liv. Satsningen för beach 2010 ;)
Adios.


See another sunrise.




Nu kommer snart min favorit karl hit så ska vi dra oss ner på stan. Vad som ska göras är inte riktigt bestämt, lutar åt att sätta oss och ta en öl eller glas vin någonstans.
Underbart!

Hasta Luego.


Russian Roulette

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger


Susanna Maria Caroline.

Jag saknar slutet på trean, visst jag var stressad över mycket och jag visste inte vad jag ville efter studenten och man var väldigt kluven. Men fy tusan vad roligt vi hade. Jag saknar den säkerheten i vardagen att man visste var man var. Balen. Den är och kommer nog alltid vara en av de absolut bästa dagar i mitt liv. Jag var så lycklig. Jag hade en underbar danspartner, underbara vänner runt omkring mig och min familj och vänner på läktaren som delade dagen med mig. Jag kände mig älskad, vacker och totalt lycklig. Den dagen bär jag med mig. Den tiden bär jag med mig, Mars - juni. Den var den bästa tiden i mitt liv.
En ny tid är här, jag hoppas att våren kommer ge mig lika mycket lycka och glädje. Jag behöver en bra vår !
Så vår och värme, kan ni komma nu, januari - kallt och grått. Ge mig lite solsken. Please.


Out of reach.


Så fin låt. Spelas i huvudet hela dagen. Tror jag ska sätta på Bridget Jones Dagbok och somna till den. Den här låten får mig att tänka på den.




"Out of reach,
So far
You never gave your heart
In my reach, I can see
There's a life out there
For me"

Jag jobbade på Harrys idag. Lunchpasset, så det var lugnt. Men lite lagom för att få in rutinerna. Lära sig deras bordsystem och meny. I veckan ska jag träffa den personalansvarige så ska vi prata lite om min framtid där, om vad det finns för pass och vad hon tycker. Så vi får se.

Jag vänder alltid på dygnet. Nu är klockan två igen och jag är pigg och vaken. Attans, måste få ordning på det där. Men å andra sidan kommer jag ju jobba mest kvällstid så blir ju sena nätter. Lika bra att få in rutinerna redan, eller? :P
Skönt att komma igång med lite sysselsättning iaf, trivs på riva/harrys, så det kan nog bli bra där. Kul att jobba med nått. Caféet har ju så få tider nu.

Igår var en bra dag, träffade Cissi på eftermiddagen. Gick lite ärenden på stan sen fika vi på Espresso House. Daniel och Thuree mötte vi utanför så de satt en stund med oss.
Lite handlande på lucullus, sedan hem. Efter en stund fick jag besök igen. Sara, Kull, Clara och Lisa kom och en tjejkväll var på planeringen. Riktigt mysigt med te och kaffe och många timmar prat. Vi kom in på väldigt djupa ämnen och diskussioner. Intressant fredagkväll :P.

Nu väntar kudden.



Vill haa värme!! NU.


Dear folks.

Nutrition, ah får se. Inte idag. Kanske kommer lite spontana inlägg om det.. will see.


Viernes - fredag. Såå skönt. Jag har min lördag idag, eller söndag kanske man kan säga. Jag har jobbat två kvällar på Riva i servisen nu onsdag och torsdag. Onsdagen var väldigt lugn, det var jag och en till tjej som hade hand om servisen själva. Jag började kvällen med att sitta och memorera menyn. I stora drag åtminstone. Träna på att bära tallrikar och bricka. Igår, min andra dag, var det lite mer att göra. Jag fick lite mer ansvar, och lärde mig datorn. Hur man för in beställningar och hur man tar betalt, splittar notan m.m.
Jag har aldrig sagt att jag har jobbat inom restaurang och skött servering, jag har bara sagt att jag har arbetet på ett fik extra i fyra år. Det som är jobbigt är att jag inte kan mycket som ses som självklart. Jag lyfter upp det dock genom att göra det jag kan väldigt bra. Jag lär mig snabbt. Men känns ju sådär att jag t.ex. inte känner mig bekväm i att öppna en vinflaska. Bra bartenderutbildning när man inte har lärt sig det noga. Gå inte bartenderskolan i barcelona!!
Bära 8 vinglas på en hand. Såna saker. Men de visar mig en gång så kan jag sen. Jag memorerar borden väldigt lätt och snabbt, vilket är bra. Gästbemötande kommer ju av sig självt tack vare mina år på caféet.

Det är mycket men det är väldigt kul. Det här är provjobb, obetalt. Så de förväntar ju sig inte att jag ska kunna allt, det handlar om att vilja lära sig och det vill jag ju verkligen. 
 Ska träna på:
- öppna vinflaska snyggt ;)
- bära en full bricka säkert med en hand och kunna servera bordet dess dryck utan att behöva ställa ner bricka. (svårare än vad det ser ut ;), men jag blir bättre och bättre).

Rutinerna känns bra, jag observerar och frågar mycket för att bli så bra som möjligt. Jag ska dit imorgon igen, fast ska jobba på dagen då. Kommer nog vara väldigt lite folk men då jobbar jag med den personalansvarige vilket ger mig en chans att prata mer med henne.
Får se vad som händer, vill jobba bakom baren också. Helst i en av nattklubbarna, baren på riva är mer cocktailbar. Det är roligt med men hellre stå och slänga ut groggar och få jobba på fart. Får se om jag får några pass på sliver kanske.

En liten update om vad som kretsar i mitt huvud för fulla muggar just nu.

En dusch och en sväng på stan med cissi väntar.



Åre 08/09. Me & C.


Music in my heart.

Hoffmaestro. Kärlek till dem. Måste nästan hyra Stockholm boogie och se den igen. Ett filmtips för er som missat den filmen. Sångaren i Hoffmaestro spelar en av huvudrollerna. Vem kunde ana att en sån bra sångare också kunde agera på bioduken. Sen att han är ögongodis att titta på skadar ju inte ;). Här är en acoustic version av Highway man.



Tyler Hilton. Känd från bland annat One Tree Hill. Underbar version av Kings of Leon - Use somebody.


Running up that hill.

I mitt senaste lite mer utvecklande inlägg, skrev jag om att man ska leva i nuet. Det är svårt att göra det när man inte får träna och är beordrad att ta det lugnt. Jag får inte festa och jag får inte träna.. jag får heller inte kyssa nån på 6 veckor eller vad det är, nu är det väl 5 kvar då. Inte för att jag räknar ner eller så :P. Med andra ord så är mina möjligheter till endorfiner extremt begränsade. Inte underligt att man blir lite nere. Jag vet att jag kommer ha svinkul i vår, det är en jobbig väntan bara som drar ner en hela tiden. Jag måste då tänka på framtiden, det bara blir så automatiskt, även om jag inte själv håller med på att det är vad man ska göra.

Jag ska provjobba igen på Riva på onsdag :). Så ser ljusare ut för mer jobb i vår. Det känns bra för just nu har jag för mycket fritid. Blir att man vänder på dygnet helt. Det är inte ofta jag går upp innan kl 12. Och det är inte likt mig. Åtminstone inte varje dag.
Då börjar jag tänka på vad jag ska göra av denna nyfunna fritid. Jag kan inte träna än så det är ju strucket, åtminstone för tillfället. Jag har ju en dröm. Jag har haft den i flera år och jag börjar väl först nu ifrågasätta den lite.

Jag tycker det är intressant med näringslära. Nutrition. Hur kroppen tar vara på näringen, vad för reaktioner som blir av ett visst näringsämne. Vad skillnaden på proteiner, kolhydratar och fetter är. Vikten av mineraler och vitaminer. Ämnen som bildas. Att man genom kosten kan styra väldigt mycket av ens personlighet, hur man reagerar i visa situationer. Den uppenbara som alla känner till är ju att utan mat så blir man trött, och de flesta lättirriterade, sura och en del aggressiva. Det finns så mycket mer, t.ex. järnbrist ger dålig koncentrationsförmåga. Dessa är ganska självklara effekter som jag tror de flesta vet om. Jag vet inte mer än vad biokemin lärde mig på gymnasiet och vad jag själv sökt lite på på internet.
   När jag var liten älskade jag att baka. Jag var riktigt duktig faktiskt. Min dröm som liten var att öppna en egen restaurang. Jag kommer ihåg att när vi var ute och åt middag med familjen på en restaurang brukade jag kolla hur toaletterna såg ut. Jag vet inte varför toaletterna just var viktiga, men jag kände att om de var fräscha så var restaurangen fräsch och jag brukade tänka hur jag skulle designa mina för att ge ett så bra intryck till restaurangen som möjligt. Jag kollade självklart inte bara på toaletterna men jag kommer ihåg att om jag tyckte toaletterna var ofräscha så gillade jag inte restaurangen och då kollade jag inte på hur de hade designat stället i helhet. 
I tonåren utvecklades drömmen till att restaurangen skulle vara inriktad på näringsrik kost. Det skulle vara ett ställe där man kunde både ta med sina barn och veta att de fick bra mat. Samtidigt som den skulle vara romantiskt inredd och ha en stor satsning på att man skulle trivas.
   Sen kom näringsläran in i bilden, jag blev mer och mer nyfiken. Jag jobbade i tonåren med att gå ner i vikt, jag bakade lite för mkt som barn med andra ord ;). Min dröm utvecklades till att jag ville hjälpa andra att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt. Lära föräldrar hur de i tidig ålder kan unvika barnfetma.
Jag har aldrig varit bra med dieter. Jag ser inte mig själv i framtiden promota en diet och försöka få så många som möjligt att gå i den riktningen. Jag tror på att försöka hitta en livstil. En "livsdiet", inte för att gå ner i vikt utanför att undvika sjukdomar. Idag äter man så mycket dolda transfetter och konserveringsmedel. De flesta produkter innehåller alldeles för mycket socker och mättade fetter som ökar kolestrolvärdet i blodet. Det är den skiten som man måste få bort. Det är vad jag tror på. Jag är 20 år (snart) och har bara gått en gymnasieutbildning. Det jag skriver på min blogg är mina egna åsikter, jag har inte underlag för att allt är helt korrekt. 

Back on track. Nå, det jag tänkte komma till. Min nyfunna fritid. Jag har tänkt att jag ska försöka mig på att fördjupa mina kunskaper om näring. Bra recept, mitt egna försök till att äta bättre kost. Jag tycker att man ska unna sig saker, och kommer inte säga att jag äter superbra, för det gör jag inte. Men jag ska försöka börja göra det mer och mer. Och jag tänkte dela med mig av vad jag kommer fram till med er. Ett litet smakprov vad jag kanske kommer jobba med i framtiden ? 
Vi får väl se. Min förutspåelse är att jag ger det en vecka sen är det tillbaks till gamla hederliga uppdateringar om dagens händelser. Will see. 

Vad sägs, om det låter hemskt kommentera gärna och säg om det är nått ni vill läsa om eller inte. 

Music - Wine - Youth - Nutrition ?
 


Längtan.



Vill till SOLEN!

.NU.


Seem so hard to find.


Jag har så mycket tankar i huvudet idag, ikväll. Jag får inte riktigt grepp om dem. Det enda att göra är väl kanske att lägga sig och ta tag i dem imorgon.




Jag fick träffa min underbara Hanna igår. Jag har inte sett henne sen SEPTEMBER! Det är alldeles för lång tid. En underbar kväll. Det som känns så bra och som jag älskar så mycket är att det kändes som vi träffades dagen innan ändå. Inte att det nästan hade gått ett halvår. Det är bra vänskap det. Jag kommer och hälsar på dig snart i Oslo älskling, även om det bara blir för några dagar! <3



Nothing else matters.

Jag känner ett tankefyllt inlägg komma. Fingrarna är ivriga, varning varning för ihopvirrat babbel..
Ja, jag erkänner det. Jag är en analytiker. En totalt hopplös analytiker som inte kan motstå att grubbla, tänka, vrida och vända men framförallt drömma. Det blir mycket sånt nu när jag varit mycket hemma. Tankarna kommer flygande. Det är 2010. Jag fyller 20 år om två månader. 20 år, jag har hela livet framför mig. Och det är valen som jag tar de närmsta åren som kommer avgöra väldigt mycket av min framtid. Vad jag gör innan jag börjar plugga, vilka erfarenheter jag samlar på mig. Vad och var jag väljer att studera. Vilket jobb man får efteråt och vilka kärleksintriger man lyckas twista in sig i. Jag måste erkänna, återigen, att jag är väldans nyfiken. Man vet ju ingenting, det är spännande samtidigt som det är väldigt läskigt. Jag gillar att se framåt men jag försöker tänka mer på nuet. Man vet aldrig vad som händer i framtiden. Nånting kan närsomhelst hända som ändrar allting. Man slösar bort tid med att försöka leva i framtiden, den är oviss absolut men det är dess tjusning.
Så nuet, våren räknas som nuet. Lite planer måste man ha. Eller mål har jag. Jag har inget nyårslöfte detta år, de är överskattade, men jag har mål för mig själv.

Mål nummer 1: Ha en fantastisk vår.
Mål nummer 2: Bli starkare, psykiskt och fysiskt.
Mål nummer 3: Well, jag kan ju inte säga allt. Lite hemligheter måste en dam ha!

Jag har varit väldigt duktig den här veckan. Jag har gått emot mina instinkter och tagit det väldigt lugnt. Jag har haft en väldigt mysig vecka med mina bästa vänner. Jag har haft besök i lägenheten varje dag. Myst med kaffe och te och lagat god mat tillsammans. Jag behövde det och det har varit väldigt skönt att bara tillåta sig själv att ta det lugnt. Igår började jag läsa. Jag läser väldigt sällan. Det har aldrig varit min grej, jag har inte riktigt fallit för böckernas charm. Jag kan sträckläsa en bok när jag väl börjar läsa men att börja brukar inte vara något som faller mig i smaken. Jag har lånat harry potter, den sjätte boken av Daniel. Jag har bara sett och läst till och med bok fem och det var flera år sedan. Jag låg fast i ganska många timmar. Nerbäddad i myskläder och täcke och med en varm kopp te och doftljus. Ibland kollade jag runt i sovrummet/vardagsrummet. Jag bara kände en känsla av trivnad. Det kändes så bra.
Jag pratade lite med Tove som är i Australien nu på chatten på facebook idag. Hon har det underbart där borta och jag blev såå sugen på att åka dit. Då tvekade jag på om jag tog rätt beslut med lägenheten. Lägenheten gör att jag blir bunden och att mycket av mina pengar går till att leva och bo här. Jag började tveka om det var rätt beslut. Men så tänkte jag på känslan igår och känslan jag haft när mina kompisar varit här. Och det är rätt. Jag har tid för Australien om det är dit jag vill, senare. Det är ingen stress. Nu vill jag det här. Jag vill klara mig själv. Jag vill leva här och träffa alla nära och kära och jobba på mina mål och bara stärka mig själv.
Det kommer bli bra. Som jag sa förut, man måste se i nuet hela tiden. Annars slår man sig blind, för sig själv och sina känslor och går kanske miste om nått man senare kommer ångra.



Best Regards!
Miss Independent.


Mys

Snart får jag besök av mitt favoritpar. Tove och Oskar kommer hit. Så ska vi ha myskväll. Laga mat och umgås! <3 Mee like.



Underbara personer!!


Music in my heart.


If the lies don't judge you, the truth will But if I can't love you, then who will When your friends are jumping ship When your crown begins to slip And loyaltie's not a virtue Who are you gonna turn to When you've seem to've lost your grip And the road begins to rip I held your hand, is this the thanks I get I took you in, is this the thanks I get Half a chance, the thanks I get A twist of plans, is this the thanks I get If the lies don't touch you, the truth will If I can't love you, then who will And your coming off your chill When your ego takes a dip I held your hand, is this the thanks I get I took you in, is this the thanks I get Half a chance, the thanks I get A twist of plans, is this the thanks I get The days hurts The nights hurts The light hurts My eyes hurts The darks hurts My heart hurts It all hurts I loved you I loved you I made you I hate you I hate you I miss you Miss you Oh-oh-ohh The thanks I get Is this the thanks I get

Who's gonna walk you home.



Så underbart fin låt. Blev kär. Lyssna och njut.

Haft en jättemysig dag än så länge och den kommer bara bli bättre. Sov länge, gick upp vid 12. Gjorde mig en kopp chaite och fyllde badkaret med varmt vatten. Hög volym på mysmusiklistan och tände ljus i badrummet. Släckte ner och bara njöt. Avslutade med hårinpackning och bodyscrub. Och självklart hudlotion.
Emma kom med inflyttningsgröt och vi myste med te och prat.
Nu ska jag packa upp de sista kläderna och kanske läsa en stund innan Mr. Bear anländer kl 18. Då ska vi laga mat och mysa. Var alldeles för längesen jag träffade honom nu så det ska bli riktigt kul!

En toppen första dag.


And I am here!!

Nu sitter jag och skriver vid mitt barbord i lägenheten. Tänt ljus och har mysmusik på samtidigt som jag packat upp lite av det sista vi körde hit idag. Jag ser mig omkring och jag trivs. Har en kopp chaite framför mig. Jag njuter. Det här kommer bli bra, jag känner det. Jag trivs redan. Har ett par flyttlådor kvar med kläder och skor som ska på nått sätt få plats i det lilla garderobsutrymmet som finns i hallen men det ska gå. Lite trix och fix så löser sig det mesta.
Då bor man själv. Vuxenstatus på den. Detta ska bli spännande :).

Jag har haft en bra helg. I fredags så fick jag söt hjälp av först Emma som hängde med mig på stan i jakt på lite blandade saker. Duschdraperi, tvålpump, tvättpåse, klocka var en del av det som inhandlades.
Emma hjälpte till att diska mitt nyköpta porslin också. Det var en hel del. Kastruller, tallrikar, glas, bestick - ja hela rubbet! När Emma skulle hem för att prata med sin kära grabb på skype så kom Ertz hit. Han gick lös på att tända ljus i hela lägenheten, gjorde rent ugnen ( !! ), och höll mig sällskap :). Tack mina kära vänner för all hjälp!
Sara kom med bilen och hämta upp oss, lämnade av Ertz och hämta upp Emma. Anna och Jenny åker till Australien imorgon så det var avskedsmiddag hos Anna. Sorgligt men en mycket trevlig kväll. Det var jättekul att träffa dem, saknat dem mycket och nu kommer jag inte se dem fören i sommar. De kommer ha underbart kul det vet jag :).
Igår jobbade jag för första gången sen körtelfebern. Det kändes bra att vara tillbaks. Det var en lugn start så det var skönt. Jag var väldigt trött på kvällen dock. Jag börjar få lite ont i halsen igen så jag ska ta det lugnt nu den kommande veckan så jag inte får ett återfall. Jobbade även idag. Det var kul att träffa arbetskamraterna igen!!

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under mitt nybäddade täcke och inviga min säng och första natt i lägenheten.

Godnatt!

Sista flyttlasten.

Nu håller jag på med sista flyttlådan. Kläder är det som gäller nu. Vanliga kläder, träningskläderna, alla skor, jackor, väskor.. Hygienartiklar är nästa. Imorgon ska allt som är kvar till lägenheten och jag planerar min första natt där. Det känns mycket bra! Jag har fått koll på läget. Jag har fått dit mina saker och det börjar kännas hemtrevligt. Det känns som min lägenhet nu :).

Jag jobbade för första gången idag efter min körtelfeber slog till. Det kändes bra att vara tillbaks och det var en lugn dag så det var en skön start. Jag känner att jag fortfarande har väldigt lite energi men det går framåt. Jag fick ett litet bakslag i veckan nu när jag gick på lite för hårt. Jag ska ta det väldigt lugnt nästa vecka nu och se till att bli helt frisk. Försöka ta hand om mig själv ordentligt för en gång skull. Jag är rätt dålig på det, stressar runt för mycket. Nu ska jag inte stressa tillbaks, utan ha en mysig vecka med mina vänner. Jag jobbar imorgon eftermiddag sen jobbar jag inte nästa gång fören på lördag. Så det blir lugnt!



Man får se alla motgångar som ett bevis på allt man klarar av.

Ett citat som jag läste på min kusins blogg. Jag fastnade så för det.

"Den dröm man släpper taget om lämnar plats för en bättre"


Jag saknar Barcelona ibland. Men jag är glad att jag upplevde det och ser framemot det som komma skall, vad det än blir.


Do you remember, I do.



Den här låten har jag många minnen till. Idag ville jag dela med den till er. Jag tycker videon är så fin också.


Uppdatering om flytten kommer.


The first day of the new year - for me.

Nå nu sätter vi igång igen, jag orkar inte ta det lugnt. Det ligger inte i min natur. Precis tagit en långdusch, ska nu försöka se någorlunda pigg ut med lite hjälp av kosmetik. Idag ska jag ta tag i sakerna igen. Ska ringa jobbet, ska fixa med lägenheten och ska helt enkelt återuppta mitt liv. Körtelfeber är inget roligt alls, man blir så trött så länge efteråt men nu är säsongsboxarna med Veronica Mars slut och ja, jag har inget annat val än att tvinga mig tillbaks till vardagen.

Hasta Luego!


Collide.





Even the best fall down sometimes

Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide




Howie Day.


Just an unlucky time, keep on fighting, right?

Senaste månadernas otur med hjärtsorg, magsmärtor, ständiga förkyldning och stress, ja vilket annat sätt ska jag inte spendera sista tiden av 2009 om inte sängliggandes i körtelfeber. Sparka på den som är nere känns det som. Är jag bitter, nejdå. Lite irriterad, ja! Blev ingen juldagsfest, blev ingen flytt, blev inget nyårsfirande - istället har jag senaste 1,5 veckan legat hemma i feber och halssmärta som varit obeskrivlig. Så starten på 2010 har ju inte heller varit av den bästa sorten men jag hoppas att min tur ska vända snart.
Imorgon ska jag efter mycket om och men äntligen få nycklarna till lägenheten, det har varit problem efter problem med den. Först var flytten av den jag hyr av ändrad, sedan var inte lägenheten städad sen, ja sen blev det ett stort glapp av kommunikation. Jag kunde inte få tag på nån och jag hörde ingenting. Idag fick jag tag på en kompis till han jag hyr av, det är kompisen som ska överlämna nycklarna - låter detta något suspekt. Jag tycker det. Aja får se vad som händer imorgon. Förhoppningsvis är den inflyttningsklar..

Har en deppig kväll, men det vänder.

See ya.




Just de, jag lekte tomte på julafton.


RSS 2.0