Sleeptime.



Pauline Kamusewu – 24 Fine Hours


Never said I was an angel..



Hemkommen från en redig kväll på Riva. Ont i fötterna, var grymt hungrig där sista tre timmarna. Blev lite nattgröt innan sängen. Duntäcket ja tack !

GOD NATT !


I'm not leaving now.

Sitter i mitt vardagsrum/sovrum. Jag har dammsugit hela lägenheten och plockat bort alla glas och dylikt som blev kvar från igår. Ska bara gå iväg och panta med det hela och diska lite. Men det mesta är gjort i alla fall vilket känns bra. Solen lyser in genom fönstret och jag kan för första gången se bar mark utanför mitt fönster. Jag har som en "bergsslutning" med buskar och träd precis mittemot mitt fönstret. Hela vintern har det varit helvitt när man kollat ut men nu ser jag grönska och det är underbart. Det är vår nu. Det är lite snö kvar på sina ställen men det struntar jag i. Nu är det verkligen vår, även i lilla Linköping.

Jag har lyx idag, jag sitter här och lyssnar på musik i mina nya högtalare som jag fick av Emma och Tove igår. Lyssnar på spotifypremium som jag fick av Love. Och taggar med Hoffmaestro.. inför nästa vecka. :D
Det som är det aldra bästa är att snart kommer Sara hit. Och hon kommer med gåvor. MAT! Hälsofreak take away. Magen skriker så detta ska sitta fint!

Ikväll är det jobb på Riva. Det är Dejavjukväll, vilket innebär ett helvete för oss. Sjukt mycket folk, 35+ som släpper loss. Jag är nu grymt trött så får se hur detta går. Från kl 10 imorgon finner ni mig på Dahlbergs till 18, sen blir det Riva direkt 19-04. Påskmarknad först för sedan en lönehelg. ujuj. Ska försöka hinna sova en timme innan jag beger mig mot jobbet idag. Börjar kl 19. Men jag klagar inte, nej nej, man ska känna att man lever ;)


Hoffmaestro & Chraa


So you do, yeah I do.

I'll be there waiting for you.


Nu blir det svårt att toppa tidigare inlägg.. Grabbarna grus lekte bus. - men - Jag hade en underbar födelsedag igår. Jag fick fira den med de bästa och det kunde inte bli bättre! :) Dagen började med ganska tidig uppgång då hyresvärden skulle komma på besök. Fixa avloppet, ja tack! Han skulle även ta en koll på ringklockan så får se om jag inom en snar framtid även har en fungerande ringklocka, skulle ju vara trevligt!
Dusch och fix. Sedan stan, inhandlade till kvällen. Systembolaget fick sin premiär.
Hem för fix. Sedan träffade jag mina bästa på Riva och hade en mysig födelsedagsmiddag.
Hem för fest. Folket kom. Välkomstdrink. Presentöppning (tack tack tack!)

En mycket bra kväll som sedan slutade på Sliver. Mycket dans och goda drinkar.

Jag trodde inte att jag kunde bli nöjdare med min dag och mina presenter - men jag hade fel !

Jag fick nyss ett samtal från EastFm. Jag har vunnit två biljetter till Hoffmaestro & Chraa nästa vecka på flygeln i norrköping. Jag är så fantastiskt glad att jag vet inte var jag ska ta vägen. Perfekta avslutningen på mitt 20årsfirande. En kväll med mitt favoritband.

Wooohoo :D


Sjuuuuuuk fest!

Assåå, den här dagen har varit sååå sjuk! Jag fyller typ år och alla bah shiiiit! Dagen började med att jag läste mina bloggkommentarer och ni är ba sååå snälla! Sen fick jag presenter, asså maaassa sjuka grejer, typ locktång, plattång, raktång & snetång :) 

sen gick jag ner på stan, skulle gå in på systemet för första gången, så ser jag min sjuuukt bra vän emma bah går runt utanför och behöver sprit och jag bah "EMMA! jag kan fixa ;);););)"  så jag går o tar en korg och ba går runt och kollar, sjuukt galet att JAG går inne på BOLAGET lixxx!

när jag väl har valt mina öl och cider och allt vad jag nu tog (kommer inte ens ihåg, dricker så sjuukt mycket nu för tiden, hihih) så fick jag visa leg i kassan, jag bah ASSÅ JAG FYLLER ÅR IDAG SYNS INTE DET! dom bah ne du ser sjuuukt ung ut och jag bah tack, hihih.

aaee men sen så gick jag hem och städade min sjuukt glassiga lägenhet (lidingö) och sen började folket droppa in och alla är typ fotomodeller! (jag känner inget annat än fotomodeller). ah så fick jag typ bilar och lägenheter i present o blev väl typ nöjd, jag vet inte.. whatever.

ah sen nu står jag här och bloggar och alla är typ sjuuukt glassiga och bara säger "du är SÅÅÅ snygg ikväll zäÄäNiii!" och jag bah "eeehm, tack, jag vet............."

vet inte om jag är nöjd ändå.. skulle viljat ha en ponny, häst eller pingvin :///   ¨men jah.. skulle viljat ha något helt sjuuukt.. matriellt, eller kanske en upplevelse..??? eller kanske en manlig strippa. Haha, så roligt, tänk hans min.. vore såååå sjuuukt¨hihihih.

sen ser jag att typ alla här klär sig sååå sjuuukt illa, herreguuuud! jag är den ENDA som klär mig som man SKA klä sig (sooooo-sanna-style!). borde lätt bli stylist, borde lätt bli stylis, men sen kom jag på att det var jag som var den enda KÄNDA hemma så dom andra borde ju inte enz bry sig lix..

aja, nu ska jag ta 15 jordgubbsshots och däcka under handfatet.. eh, standard ;)
hörs alla älskade bloggläsare, Älskar er älskade bloggläsare som älskar min blogg. älskar er..

xoxo, sanna girl.. TJAAATJAAAAA!

Tjugoår..



IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG! :D


Candy.



När refrängen kommer igång - rysning gånger tusen. Lyssna och njut.


With a smile.

Jag älskar överraskningar, eller nästan alla. Såna söta saker som man inte är förberedd på. En sådan fin överraskning fick jag igår. När jag öppnade brevinkastet och kollade dagens post (som aldrig brukar innehålla någon post till mig då ingen skickar hit.. alltid bara brev som jag ska eftersända till den jag hyr av). Men denna gång var det till mig, tjockt och airmail.. Vad tusan tänker jag och går genast upp till lägenheten och ivrigt öppnar. Inuti finner jag en cd-skiva med en liten lapp. Vad som stod på den säger jag inte, men gud så glad jag blev. En oväntad och väldigt uppskattad födelsedagspresent! Det gjorde min dag:)



En av låtarna på skivan, den lyssnar jag på ikväll, laddar för imorn :)


Hold on we can make it.

"All I Ever Wanted"

You were my ticket outta here
And I was your dream come true
You gave me everything I ever wanted
Except for you

I convinced myself that over don't mean over
And I convinced myself that I could fix it all
Two dreams collided maybe we got too excited for our own good

No more - hold on we can make it
No more holding each other while the words all break it
Move on you know we'll be stronger in the end

Now I convinced myself that nothing could ever tear me away
And I convinced myself that we'd look back and laugh at this one day
Two lives collidin' baby
We got too excited for our own good

No more - hold on we can make it
No more holding our breath while the truth all breaks it
Move on ya know we'll be stronger in the end

Hey wait hey don't you know that this is where the whole thing went wrong
Hey wait hey don't you wanna hear what I have to say
Hey wait hey don't you know that this is where the strong go on

And all I ever wanted
All I ever wanted
All I ever wanted
Was you

No more - hold on we can make it
No more holding each other while the world tries to break us
Move on ya know we'll be stronger in the end

Hey wait hey don't you know that this is where the whole thing went wrong
Hey wait hey don't you wanna hear what I have to say
Hey wait hey don't you know this is where the strong will go on

And all I ever wanted
All I ever wanted
All I ever wanted
Was you.




And if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry..

Shit vad tiden går fort nu känns det som. Veckorna bara springer iväg. Nyss var det början på mars, snart är det början på april. Det är påsk nästa vecka. Det är högtidsdag denna vecka med.
Det är lite läskigt när man tänker på hur allt ändras hela tiden, hur olikt livet kan se ut på bara ett halvår. På bara några månader. En månad. Allt är i rörelse ständigt och till och med när man tror att det står still så ändras man. Jag är inte samma person som jag var för ett år sen. Många likheter finns kvar såklart, så drastiskt kan man inte förändras. De erfarenheter som jag har fått under det här året är så sjukt olika och många, det har gjort att man utvecklats. Ändrats. Man vill inte längre samma saker, man tror inte på samma saker, ser från ett annat perspektiv. Jag trodde aldrig för ett år sen att det var här jag skulle befinna mig nu. Men jag är glad att jag är där jag är.

Veckans planer är att fixa i lägenheten, köpa skor, handla lite födelsedagspresenter med kära mor, fixa och trixa för torsdag. Party. Jobba fredagkväll, lördagdag och lördagnatt, eventuellt söndagdag - men den återstår att se..


Nu ska jag göra mig iordning, träffa Emsan. Vi ska ha virkkväll ikväll, ja ni läste rätt. Vi ska testa på detta fenomen som killarna är så förtjusta i. Jag tror vi lyckas göra lika fina mössor ;)




Då var man inte katig, eller tar tillbaks det. Var nog den mest envisa lilla tös på långt håll i denna ålder. Kan nog min mor intyga.


And maybe you should sleep.

I pictured you in the sun wondering what went wrong
And falling down on your knees asking for sympathy
And being caught in between all you wish for and all you seen
And trying to find anything you can feel that you can believe in

~Joseph Arthur~

Klockan tickar på, jag borde lägga mig säger både den och mina ögon som snart börjar svika mig ordentligt. Nånting gör ändå att jag inte kan det, inte riktigt än. Behöver skriva av mig lite först. Jag har saknat det. Jag har problem med min internetanslutning i lägenheten så jag har senaste 1,5 veckan varit utan det. Det är jobbigare än man tror då man bor själv och använder sig av datorn mycket mer än man faktiskt inser. Det jag saknar mest är spotify. Musikgalen som jag är har det varit riktigt jobbigt att vara utan den bästa musiken. Radio just don't do it for me. Nu ligger jag i min systers säng hemma i malmslätt med datorn i knät. Enda gången jag sover hemma och då ska det komma några installationsgubbar hit imorgonbitti, och självklart ska de installera nånting i mitt rum vilket gör att jag nu är placerad i systerysters rum. Det står ju också tomt då vi alla tre är utflugna. :)

Senaste veckan har bestått mest av jobb. Utgång efter jobbet i torsdags, det var kul. Jag börjar bli riktigt taggad för utgången på torsdag också. Fy tusan så kul det ska bli <3.

Nej jag måste sova nu, skriver mer imorn. Hasta Luego.


Train to my heart.

Jag har inte övergett bloggen. Mitt internet i lägenheten har satt sig på tvärsidan och slutat fungera. Jag sitter nu hemma hos mamma och pappa där jag spenderat min söndag. Ätit har man gjort den saken är klar, gud så mätt jag är! Jag skulle ha jobbat idag men när jag kom hem halv fem från ett tolv timmarspass inatt så kände jag att det inte riktigt gick ihop sig att börja på caféet 12-18. Så ett sms till Emmy som räddade mig med att hoppa in. Detta gav mig en välbehövlig ledig dag med familjen. Pappa kom och hämta mig, passade på att ta med tvättpåsen hem och några tvättmaskiner är nu körda, mycket hjälp från min kära mor - TACK - då min trötthet har haft överhanden på mig idag. 

Veckan har varit fokuserad på jobb och träning. Det har varit många spontanträffar. Dessa gillar jag! När jag jobbade på caféet i torsdags så kom Sara i slutet av dagen. Var med mig när jag städade och stängde, skjutsa in mig till stan. Lång pratstund om allt och inget. Därefter var det träning med Daniel :) 
 
Jobb på caféet på fredagmorgonen. En fikastund med Daniel, letandes efter nya träningsskor, mysig fika igen på Hälsofreak. Sen var det jobb på Riva som gällde.
Lördag, vila på morgonen för att sedan jobba 16-04 på först Harrys sedan Riva. Det känns bättre och bättre där. Visst kan det bli fel ibland men man är självgående och känner sig uppskattad av de man jobbar med. Ser framemot våren där :)
Lite random update sådär.

Då mitt internet har varit/är ur funktion märker man hur beroende man faktiskt är. Speciellt då man är ensamboende. Jag har nästan alltid på datorn hemma då jag har allt på den. Musik, kontaktnät, okej jag erkänner - facebook. Är ju hemskt att man är så beroende av det men det blir lite så. Men det värsta är spotify. Jag har inte så mycket musik på datorn annars utan lyssnar från spotify istället. Då internet inte funkar så är jag därför musiklös. Visst stereon men det blir lite tjatigt med samma skivor och radio, nja. Så nu spelar jag musik förfullt här. Mamma och pappa har hållt sig från att klaga på mitt höga spelande idag då jag inte är hemma så ofta och det är så tyst annars som de säger. Det som de tidigare irriterade sig på - som mitt musikspelande - är något som märks när man inte längre bor hemma. Så jag tror de står ut idag ;).

Jag är kär, hittat - blivit tipsad snarare om - en grupp som jag inte hört tidigare. Train.
Älskar deras låtar. Så skön rytm. Kan nästan inte välja vilken jag ska bjuda på här.. Vi kör en gladare och en lite lugnare idag.







Enjoy !


Mountains



En låt som Isabella Ackeräng tipsa mig om. Jätteskön rytm. :)


Every breath you take.

Började dagen vid mitt matbord i köket/matsalen med god frukost, klarblå himmel ute och solen skiner. Det är ju underbart. Jag fick precis ett sms från min chef på Harrys. Jobb ikväll. Börjar kl 16.
Ska ta mig en sväng till gymmet innan och köra järnet på crossen. :)

Jag var ingen flitig lisa igår. Jag låg deckad hela dagen och först när Daniel ringer och säger att han är påväg hit vaknar jag till. Gör iordning liite. Kommit fram till att måndagar är ingen bra dag för mig att ha som duktighetsdag. För deprimerande start på veckan plus att jag är alldeles för trött efter helgen. Får bli onsdagar kanske ;). 

Nu blir det att ladda till :) Jag ser framemot jobbet, och träningen! Jag trivs redan där :)



Foto: Joacim Wiking
(snodde den för jag tyckte den var så fin!)


You found me.

Så trött, så trött. Jag har sovit i tolv timmar nu för att försöka få ifatt lite sömn. Jag är lika trött för det. Känner bara för att krypa ner under täcket igen. Det skulle jag kunna göra egentligen men jag har ju en del vuxengrejer att ta i tu med idag. Jag har tvättid, och storstädning av lägenheten är välbehövlig, diska, laga mat, TRÄNA.
Solen skiner ute. Starta eftermiddagen med en promenad kanske.

Helgen har bestått mestadels av jobb. Fredagen startades på caféet, bytes av av Emmy vid två då jag cykla vidare till Harrys. Öppnade och jobbade till 12. Hem och sova. Upp vid elva, träffade Tove på stan för en långfika på EH. Alltid lika mysigt! :)
Hem och ladda om och ner till Harrys igen. Åt där och gick på vid 18. Det var första gången som jag nästan börjat gråta pga en gäst. Men måste lära sig att inte ta åt sig märker man. Det var en jobbig kväll men avslutades bra. Jag hängde med några arbetskamrater ut efter jobbet. Tog två glas vin på Riva och sen dansa på Sliver till stängning. Träffade lite kompisar på ågatan innan hemfärd. Fick sällskap av Skeek och Wille på vägen hem :).

När jag väl kom hem var jag så frusen att jag fick sätta mig i badkaret en stund innan täcket kallade. 6 timmar senare och klockan ringer. Iväg till Dahlbergs.
Kom hem vid sju på söndagkvällen. HELT SLUT. Varmt bad med tända ljus och mysmusik avslutade min kväll. Vilket var välbehövligt. :)

Så vad nu. Just de. Reality hits. Städa. Adios amigos.



Sista minuten någon ?


A time for me.

Måste införskaffa mig en kamera. Vill ju kunna ta kort på allt som händer, stora som små. Minnen. Jag kommer aldrig köra med dagens outfit och liknande på denna blogg. Inte min grej. Men just idag skulle jag vilja visa mina fina inköp. Jag trotsade kontot och tog mig på en liten shoppingtur. Impuls såklart. Blev en svartskjortblus, en svart body med lite speciell rygg och en fin sjal. Allt från Monki. :) Inte så bra då jag köpte en tröja och en skjorta i söndags också. Men äsch. Nu får jag hålla lite i pengarna så löser det sig ;).

Man blir glad av lite nya saker, vårkänslor i butikerna för fulla rullar. Det är så mycket färger och söta saker överallt. Det är bara när man kommer ut man inser att nej det var inte riktigt vår än. Jag längtar till öppna skor, uteserveringar, solglasögonen, tunna jackan och sjalen. Underbart.

Jag prata med en kompis från Barcelona igår. Han är nu i Stockholm och jobbar och bor där, men han ska åka tillbaks till Barcelona senare i vår. Bara vara där en månad, träffa vänner och njuta av vädret och folket, språket, kulturen. Jag blev så taggad på det jag med. Jag är nöjd med livet här men det sticker lite i mina fingrar, ivrigheten till att lära mig mer om andra kulturer, utveckla mitt språk, bara vara i solen. Lugna, jag ska hålla mig kvar ett tag här. Jag trivs för bra för att sticka iväg nu. Jag ser framemot den svenska sommaren här. Jag vet att den kommer att bli lyckad. Så många vänner som kommer hem och jobbet på Dahlbergs kombinerat med Harrys och Riva så kan det inte bli annat än bra. Jag måste nu fundera ut hur mycket jag vill och kan jobba bara. Min chef på caféet vill ha svar ganska omgående hur mycket jag kan jobba, svårt att svara på när jag inte har nån aning om hur mycket det kan tänkas bli på Harrsy/Riva. Jag ska försöka lista ut hur jag ska ha det. Om man ska vara ledig nått osv..

Nu rinner klockan iväg, jag ska bege mig till gymmet.


Yesterday.



I gave you the benefit of the doubt
'Til you showed me what you were about
Your true colors came out

And your words couldn't hide the sin
'Cause the truth about where you been
Is in a fragrance I can't recognize

Just standing there, scratching your head
Bloodshot eyes, drunk with regret
Hanging yourself ten feet over the edge

I'm done with this, feeling like an idiot
Loving you, I'm over it
I just don't love you, don't love you no more

 You, you are so yesterday
I won't let you rain on my parade
I don't wanna hear a thing you say
You're so yesterday



I dag är ingen vanlig dag..

för det är min underbara syster SOFIAS 23årsdag!!




Grattis Grattis Grattis!! Jag hoppas att du har haft och får en underbar dag/kväll ! Jag älskar dig.


Blue sky

Dagen började dåligt igår. Allt kändes jobbigt och jag var nere helt enkelt. Jag tog mig till gymmet. Körde på ett tag på crossen. Daniel såg att jag hade en dålig dag. Bjuder hem mig på te och filmkväll. Söt som han är bjuder han mig på allt, han hyr filmen och köper fruktsallad och yoghurt. Bäddar upp extrasängen, som han självklart tar själv medan jag får den riktiga sängen. Vaknar av att solen lyser in och vi gör kaffe, kokar ägg och har en riktig hotellfrukost i hans kök där han har utsikt över stångån. Klarblå himmel och bara ett par minusgrader ute. Vi avslutar med en långpromenad runt stångån. Inte så lätt hela varvet runt då det var väldigt halt på vissa ställen. Daniel gjorde ett ofrivilligt breakingsteg och jag höll på att ramla ett par gånger jag med.
Från en dyster Sanna till en positiv och laddad på livet Sanna. Detta är vad man har sina bästa vänner till. De kan få allt att vara så mycket bättre av att bara vara sig själva. Jag älskar mina vänner och jag värdesätter dem i mitt liv.

Jag fylldes med vårkänslor idag. Sitter nu med en kopp te, precis ätit och laddar för att bege mig mot Harrys om dryga timmen. Jobbar där till tolv :).

Det gick bra att träna igår med knät. Jag kände av det lite men det blev inte värre utav det åtminstone. Ska dit imorgon igen. Jag väntar med passen till nästa vecka. Jag tror inte knät mår så bra av step och spinning riktigt än..

Melissa Horn är har en tid varit inte lika frekvent spelad av mig som tidigare. Men idag har jag en Melissa-dag.





Vad vill du säga när allting är sagt?
Vad vill du känna när någon tagit din makt?
Du vill att jag ska sjunga men bara om sånt som hör till sitt
Men ska jag sjunga ja då ska det finnas tid att sjunga fritt

Vem vill du spela när du lagt alla kort?
Och hur vill du leva när tiden går för fort?
Du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt
Men ska jag känna ja då ska det finnas tid att känna fritt

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur?
Och hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur?
Du vill att jag ska älska någon som bara älskar sitt
Men ska jag älska ja då ska det finnas tid att älska fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?
Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt
Men ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt
Ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt
Ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt
Ska jag falla ska det finnas tid att falla fritt.

 ~
Melissa Horn~


RSS 2.0